TE KOOP AANGEBODEN YOUNG & OLDTIMERS

 

#SOLD

🌟 Unieke Kans: Authentieke 1978 Ford Mustang 2 T-Roof! 🌟

Ben jij op zoek naar een tijdloos stukje geschiedenis op wielen? Grijp dan nu je kans met deze prachtige 1978 Ford Mustang 2 T-Roof, rechtstreeks van de eerste eigenaar naar jouw garage!

⭐ Eigenschappen:

🚗 Bouwjaar: 1978

🛠ī¸ Motor: 2800cc

🕹ī¸ Transmissie: Automatisch

🎨 Kleur: Aqua Interieur

📏 Kilometerstand: Slechts 25.000 km

🔍 Wat maakt deze Mustang zo speciaal?

Deze schitterende Mustang is al die jaren gekoesterd door een liefdevolle dame die haar trots in haar garage bewaarde. Met slechts 25.000 km op de teller is dit een zeldzame vondst voor liefhebbers van authentieke klassiekers.

📚 Compleet met Documentatie:

Alle documenten zijn zorgvuldig bewaard, waaronder het garantiebewijs, de onderhoudshistorie en de eigenaarskaart. Dit voertuig vertelt niet alleen zijn eigen verhaal, maar ook het verhaal van zijn vorige eigenaar, vol zorg en passie.

🔍 Staat van het Voertuig:

Deze Mustang is niet gerestaureerd, maar bevindt zich in uitstekende staat, waardoor hij zijn authentieke charme behoudt. Met zijn karakteristieke aqua interieur is dit een tijdloze schoonheid die klaar staat om de weg op te gaan.

đŸ’ŧ Waar wacht je nog op?

Mis deze unieke kans niet om een stukje Amerikaanse autogeschiedenis in handen te krijgen. Deze wagen is in Belgiê aangekocht en ingeschreven. Neem vandaag nog contact met ons op om deze prachtige 1978 Ford Mustang 2 T-Roof de jouwe te maken!

 

📞 Contactgegevens:

0486368157

alldreamcars@telenet.be